És un gran pas cap a la recuperació de la nostra vida adonar-nos que, tinguin el contingut que tinguin els nostres pensaments, siguin bons, dolents o lletjos, no ens els hem de prendre com a res personal. Jon Kabat-Zinn
coaching nutricional

Quan treballem juntes, idearem una estratègia on tu decidiràs el ritme en tot moment, i que estarà orientada a establir una relació amable amb el teu cos, i alhora una alimentació sense restriccions, neguits i judicis, que t'aporti tranquil·litat i seguretat. Que et respecti en tot moment.

És un procés íntim on necessites sentir-te en confiança, segura i acompanyada, per això considero important establir un primer contacte on conèixer-nos i saber si ens sentirem còmodes i confiades en el camí que vols iniciar.

Parlem? 

Trucada de presa de contacte, de franc, d'una durada aprox. de 20 minuts.

Pot ser que no tinguis clar allunyar-te de les dietes i començar a establir una relació flexible amb el menjar, per aquest motiu, és un camí que has de fer al teu ritme, per tal de veure quins condicionaments influeixen en el teu patró alimentari i com et relaciones amb el teu cos.

Estàs interessada a saber més sobre el meu enfocament de la salut i l’alimentació, en dones de mitjana edat? Concreta una trucada i parlem sobre com el meu enfocament sense dietes pot ajudar-te a tenir una relació amable amb el teu cos i els canvis que experimentes i establir una relació de llibertat i tranquil·litat alimentària.

Les sessions 1:1 són presencials, o online, i entre les diferents formes de suport, tindràs revisions setmanals del teu diari d’alimentació atenta per email o whatsapp, eines com el tapping, pràctiques, fulls de treball i indicacions adaptades a tu i als teus objectius.

Educar els nostres fills amb l'alimentació conscient els ajuda a desenvolupar una relació més positiva amb el menjar, promovent la consciència a través de l'experimentació del nen, permetent-los recuperar la saviesa innata en relació amb l'alimentació. Aquella saviesa interior del nadó i dels infants en els primers anys de vida, que fa que estiguin connectats amb els seus senyals de fam i plenitud.

Tenir cura de la saviesa interior de tot infant els permet desenvolupar una relació sana i feliç envers l'alimentació i el seu cos.

Acompanya'ls en el seu camí de menjadors atents per assegurar-los un creixement saludable i l'acceptació dels seus cossos.

Per poder contribuir a fer menjadors conscients hem de potenciar els àpats en família, animar-los a participar en les tasques de preparació dels àpats, a elaborar conjuntament els menús setmanals, entrenar-los en la fam/sacietat, la disminució de les distraccions a l'hora de menjar, explorar el sabor, la integració sensorial (gust, olfacte, tacte, textures...,), alentir el ritme del menjar i fins i tot, conreant la creativitat a través del menjar.

Si animem als nostres fills a participar en les activitats al voltant de l'alimentació, compartint la compra, conreant alguns aliments, etc., contribuïm a fer que millorin la relació amb la nutrició.

Fent menjadors conscients promovem un enfocament saludable i permanent en la selecció, la preparació i el consum d'aliments.

respectem la saviesa innata
sense dietes

La divulgació és una forma de donar a conèixer l'alimentació conscient a grups de persones interessades en una alimentació saludable i respectuosa, que permet una aproximació a una altra manera d'apropar-nos a la nutrició.

Cursos, tallers i xerrades són un recurs per apropar l'alimentació conscient a col·lectius amb inquietuds comunes, alhora que permet entendre que l'alimentació conscient és molt més que la relació d'una persona amb les dietes o el seu cos. És entendre la funció de la nutrició des de la cistella al nostre plat. Posant especial atenció en la cuina sostenible i conscient, per la funció indispensable en la nostra alimentació per preservar la nostra salut, però també la del nostre planeta i dels nostres recursos.

Els cursos, tallers i xerrades tenen l'objectiu de treballar els conceptes del mindful eating i l'alimentació sostenible en grup.

Ets una dona que travessa un període d’estrès que t’aclapara, et porta a menjar compulsivament (o sense control) i busques com gestionar el teu dia a dia, perquè puguis viure tranquil·lament, còmoda i en pau?

Et proposem un micro-retir semi presencial, perquè puguis aturar-te uns dies i connectar amb el teu interior, per iniciar un procés de sanació, i acceptació corporal.

El nostre propòsit és que puguis fer un reinici enfocat en el teu benestar, on el centre és la teva cura personal, l’atenció de les teves emocions, i el respecte al teu cos i a la teva vida, amb un senzill programa de depuració holística.

Què entenem per depuració holística? Si vols  fer un canvi que perduri i que t’ajudi a mantenir una bona salut física i emocional, no pots centrar-te únicament en el menjar i un entorn sense tòxics, has de tenir en compte també els teus pensaments i emocions i l’estat energètic que t’envolta.

En aquests cinc dies treballarem amb els principis de mindful eating i del chi nei tsang, amb unes sessions presencials d'inici i tancament del cicle de depuració. 

T'acompanyem al llarg d'aquest viatge de retrobament i et donem eines per gestionar de forma amable i conscient, durant tot el procés que emprendràs.

 

micro retir urbà